Facebook

Ne bucurăm că ați ales Hotel Topaz 4**** pentru sejurul dumneavoastră pe litoral! Hotel Topaz este un hotel de 4 stele, parte a grupului Paradis Hotels & Resorts. Echipa noastră este pregătită să vă ofere tot ce este nevoie pentru a avea un sejur deosebit. Deoarece filozofia grupului Paradis Hotels & Resorts are ca element fundamental spațiul verde, ne-am dorit și am implementat o soluție de informare hotelieră care să consume cât mai puțină hârtie. Sistemul nostru online vă permite acum accesul la toate informațiile de care aveți nevoie pe timpul sejurului în complexul nostru.

Pentru orice informație care nu este cuprinsă în ghidul nostru vă rugăm să contactați telefonic managementul resortului la numarul de telefon 0374 347 716


Va dorim o vacanță extraordinară!


Manager Hotel Topaz 4****

CHECK-IN/CHECK-OUT

Ora de check-in este 18:00. Ora check-out este 12:00. Dacă doriţi să prelungiţi ora aceasta vă rugăm să contactaţi Recepţia. Prelungirea se acorda în baza disponibilităţii și există costuri suplimentare.

ORE DE FUCȚIONARE

Recepție
Recepția este deschisă non-stop.

WiFi

Parola WiFi: topaz123

PARCARE

Parcare
Hotelul Topaz 4**** dispune de parcare gratuită, în limita locurilor disponibile.

TELEFON CONTACT

Pentru a ne contacta, apelați numărul de telefon 0374 347 716.

GRILĂ TV

INSTRUCȚIUNI TV

Televizorul din încăperea dumneavoastră poate fi operat de către o telecomandă Tv aferentă. Operațiunile de bază ale butoanelor acesteia pot fi după cum urmează:

 • POWER : Pornire TV /comutare în stand-by (repaus).
 • AUDIO : Comutare canal audio la redare DVD sau multimedia.
 • MUTE : Oprire sau restabilire sonor.
 • TASTE NUMERICE : Schimbare rapidă a canalelor.
 • SLEEP : Temporizator pentru oprire automată.
 • MODE : Setare opțiuni audio.
 • MODE: Selecție mod imagine de ieșire.
 • REPEAT : Revenire la canalul anterior redat.
 • EXIT : Ieșire din Meniu.
 • MENU : Prezentare Meniu.
 • SOURCE : Apăsați pentru a schimba sursa de semnal.
 • INFO : Afișare informații despre programul curent.
 • TASTE DE NAVIGARE (Sus, Jos, Stânga, Dreapta și OK): Pentru a naviga prin meniuri și a confirma setările.
 • VOL : Mărire și reducere volum.
 • CH : Canalul anterior și următor.
 • SIZE :Apăsați pentru a selecta o dimensiune diferită de imagine.
 • GUIDE : Afișează Ghidul Electronic de Programe (EPG) . : Îngheață pagina în modul Teletext
 • PVR LIST : În modul DTV, afișează LISTA PVR executată.
 • DTV /RADIO: În modul DTV, Apăsați butonul DTV /RADIO pentru a intra în modul DTV sau RADIO.
 • FAV : Arată lista canalelor favorite.
 • SUBTITLE : Selectare subtitrare fișier media video (necesită suport de disc sau fișier)
 • TS : În modul DTV, Apăsați butonul TS pentru a lansa funcția de întârziere, Apăsați butonul pentru a începe redarea unui program întârziat, Apăsați butonul pentru a încheia funcțiile de întârziere. :Redare/Pauză

INSTRUCȚIUNI AC

!! ATENTIE – Aerul Conditionat functioneaza DOAR cu usa de la balcon inchisa etans.

Unitatea de Aer Condiționat din încăperea dumneavoastră poate fi operată de către o telecomandă aferentă. Operațiunile de bază ale butoanelor acesteia pot fi după cum urmează:

 1. Afișare mod operare (Auto, Rece, Uscat, Căldură, Ventilator), 2. Afișare Swing/Balansare, 3. Afișare viteze ventilator (Auto, Joasă, Medie, Înaltă), 4. Afișare Health, 5. Afișare Sleep, 6. Afișare Lock, 7. Afișare trimitere semnal, 8. Afișare Timer Off/Oprit, 9. Afișare Timer On/Pornit, 10. Afilare Clock (Ceas), Afișare Temp, 12. Power On/Off (buton de pornire/oprire al aerului condiționat), 13. Mode (mod de operare) – pentru a selecta modul de operare al aerului condiționat. Se apasă în continuu pe acest buton pentru a alege între modul Auto, Cool (RECE), Dry (Uscat), Fan (Ventilator) sau Heat (CALD), 14. Fan (Ventilator – Pentru a selecta viteza ventilatorului, respective LO/Joasă, Med/Mediu, HI/Înaltă, Auto, 15. Hour (pentru a selecta ceasul și timer-ul), 16. Swing (pentru a selecta direcția de aer cu viteza Auto), 17. Sleep (pentru a selecta modul Sleep/Adormit), 18. Lock (pentru a bloca butoanele și afișarea de pe ecran), 19. Temp (pentru a selecta temperature dorită), 20. Set (pentru a confirma setările pentru timer și ceas), 21. Timer (pentru a selecta Timer On/Pornit, Timer Off/Oprit, Timer On-Off), 22. Clock (pentru a seta ora corectă), 23. Reset (pentru a reseta telecomanda la parametri din fabrică), 24. Health (pentru activarea funcției Health), 25. Orificiu de recepție semnal, 26. Afișarea temperaturii ambientale.

RECOMANDĂRI ÎN CAZ DE INCENDIU

Păstraţi-vă calmul

DACĂ DUMNEAVOASTRĂ DESCOPERIȚI INCENDIUL

Sunaţi la recepţie şi daţi date despre locul unde s-a produs incendiul

DACĂ AUZIŢI SEMNALUL DE ALARMĂ DE INCENDIU

Urmaţi întocmai instrucţiunile date de personalul hotelului. Nu luaţi nici un fel de iniţiative pe cont propriu. Riscaţi să vă expuneţi unor pericole majore.

Îndreptaţi-vă spre destinaţiile indicate fără a lua obiecte personale. Acestea vă pot îngreuna evacuarea. Viaţa dumneavoastră este mult mai de preţ.

Nu vă întoarceţi spre locurile în care se manifestă incendiul pentru a vă lua un obiect personal considerat de dumneavoastră de valoare.

Fumatul este interzis.

Nu utilizaţi în cameră aparate electrocasnice (fier de călcat, fierbătoare, reşouri) sau alte aparate de gătit cu gaz etc.

Proceduri in caz de incendiu

Găsiţi calea de evacuare în momentul in care ajungeţi la hotel. Studiaţi micul plan de evacuare amplasat pe interiorul uşii de intrare în camera. Puneţi împreună cu  cheia de la intrare, actele de identitate, documentele, banii, telefonul mobil, etc. , astfel încât sa le găsiţi uşor.

În caz de incendiu, veţi auzi o alarmă. Tratați fiecare alarmare ca pe una reală, chiar dacă sursa ei vă este necunoscută.

Nu primează grija lucrurilor personale. Nu este timp. Lăsati-le în cameră. Dacă aveţi cardul de acces, actele de identitate, banii și eventual telefonul mobil, este suficient.

Pipăiţi ușa cu dosul palmei. Nu deschideţi ușa înainte. Dacă ușa sau mânerul sunt fierbinţi, cel mai probabil focul este în imediata apropiere. Rămâneți în cameră dacă focul este pe coridor blocând ieşirile, sau dacă coridorul este inundat cu fum. Confecţionaţi o mască dintr-un prosop umed și legați-o peste nas și gură. Inhalarea fumului este nocivă. Îndreptați-vă către cea mai apropiată ieşire dacă coridorul vi se pare sigur, închideţi ușa după dumneavoastră. Acest lucru nu va permite intrarea fumului în camera, în caz că veţi fi nevoiţi să vă întoarceți.

Dacă sunteți surprinși de incendiu, nu intrați în panică! Amintiți-vă să vă aruncați la podea și să vă rostogoliți pentru a stinge flăcările.